Sportske vesti Sve vesti

Zoran Gajić novi predsednik OSS

zoran-gajic-oss

Proslavljeni odbojkaški trener, Zoran Gajić, izabran je danas za trećeg predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Na izbornoj Skupštini, koja je održana u beogradskom hotelu „M“, za Gajića je glasalo 26 od 48 delegata. Uz Vladimira Grbića bilo je njih 16, dok su četiri delegata bila uzdržana, a dva nisu glasala.

Nakon obraćanja Bogdana Mamuzića, predsednika UOKPL i člana Radnog tela OSS, u radno predsedništvo Skupštine izbarani su Goran Gradinski, predsednik UOSS, Radoslav Milić, delegat Raško – Rasinskog okruga, i Miodrag Rajković, delegat Jablaničkog, Topličkog i Pčinjskog okruga. Overači zapisnika su bili Ana Avramović, delegat OSB, i Zlatko Petrović, delegat Mačvanskog i Kolubarskog okruga, a članovi Verifikacione komisije Jovan Mladenović, delegat OS Kosova i Metohije, i Dušan Keser, delegat OSB.

Po završetku Skupštine održana je prva sednica Predsedništva i Izvršnog odbora OSS. Zoran Gajić, predsednik OSS, predložio je Ivana Kneževića za generalnog sekretara OSS, što je jednoglasno usvojeno, a Ivana Miljkovića za prvog potpredsednika OSS.

(Foto: OSS)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.