Saopštenja Sve vesti

Počelo izdavanje USNS legitimacija za 2023. godinu

Poštovane kolege,

U skladu sa odlukom Izvršnog odbora od 7.11. 2022. Udruženje sportskih novinara Srbije će od naredne godine sa nepromenjenom novčanom nadoknadom, naplaćivati svoju članarinu na period od godinu dana, umesto na dve kao što je to do sada bio slučaj. Ova odluka je doneta pre svega zbog povećanih troškova Udruženja, ali i rasta cena. Takođe, odustalo se od dvogodišnje članarine i zbog problema sa evidencijom svih članova, jer u ova vremena često se dešava da članovi u periodu od dve godine promene dve, pa i više redakcija, a na žalost dogodi se da u tom periodu i napuste novinarsko zvanje. Sa prikupljanjem podataka za izdavanje legitimacija za 2023. godinu počeli smo od 1.12.2022. godine. Članarina iznosi 1.000,00 dinara i uplaćuje se na žiro račun Udruženja br. 150-0000001855126-38 (Direktna banka).  Svrha uplate: Članarina 2023, Korisnik: Udruženje sportskih novinara Srbije.

Uslovi za dobijanje legitimacije su nepromenjeni:

Za dosadašnje članove :

(Oni koji poseduju legitimaciju za 2019/20 god):

–  Popunjen elektronski zahtev za obnovu članstva OVDE

– Uplaćena članarina

Za bivše članove koji žele da obnove članstvo :

(Oni  koji ne poseduju legitimaciju za 2019/20 godinu)

  • popunjen elektronski zahtev za obnovu članstva OVDE
  • Jedna fotografija u elektronskoj formi
  • Uplaćena članarina

Za nove članove:

– popunjen elektronski zahtev za prijem u članstvona OVDE

– Jedna fotografija u elektronskoj formi

– Potvrda redakcije o radnom odnosu ili honorarnoj saradnji

– Dokazi o novinarskom radu u skladu sa Članom 4. Pravilnika  o prijemu članstva

– Uplaćena  članarina

Pravilnik  o prijemu članstva može se pogledati na veb strani DOKUMENTA

Potrebna dokumenta treba poslati na adresu: office@usns.rs

Za sve bliže informacije možete se obratititi kancelariji USNS na telefon:

062-11-33-673; ili elektronskom poštom: office@usns.rs

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.