Sportske vesti Sve vesti

Nikola Grbić i Zoran Terzić potpisali nove ugovore sa OSS

Nikola Grbić i Zoran Terzić

Nikola Grbić i Zoran Terzić

Odbojkaški savez Srbije saopštio je danas da će selektori muške i ženske odbojkaške reprezentacije, Nikola Grbić i Zoran Terzić, voditi ekipe bar do završetka Olimpijskih igara 2020. godine. Grbić i Terzić su potpisali nove ugovore sa Odbojkaškim savezom do 2020. godine, a predsednik OSS, Zoran Gajić, rekao je da je cilj ispunjen.

Postigli smo još bolje preduslove za kvalitetne pripreme za Olimpijske igre 2020. godine, što je bio cilj. S obzirom na identične poglede na organizaciju i funkcionisanje selekcija, uvereni smo da će obe reprezentacije u budućnosti pokazati svoje maksimume – rekao je Gajić.

Grbić je kazao da uslovi oko nastavka saradnje nisu predstavljali problem.

Dogovorio sam se sa Gajićem oko svih detalja ugovora. Uslovi nastavka saradnje nisu bili problem, već delovi teksta. Zadovoljan sam što ću nastaviti započeto pre dve godine i nadam se da ćemo tako nastaviti, u istom ritmu i sa istim rezultatima, do Tokija 2020. godine – rekao je selektor muške reprezentacije.

Terzić je dodao da je sve lako i brzo dogovoreno.

Lako i brzo smo se dogovorili i lep je osećaj imati ugovor sa matičnim Savezom posle toliko vremena. Nema zapravo nikavih promena, samo je sve stavljeno na papir – izjavio je Terzić.

(Foto: Novosti)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.