Komentari Sve vesti

Dejan Stevović: Antara

Kao klinac zapamtio sam ga kada je na Marakani u 90. minutu šutnuo sa 35 metara, Dujković je grudima odbio loptu a Bjeković je smestio u mrežu za pobedu Partizana 2:1 Uh, kako mi tada nije prijao.
Posle sam se oduševaljavao kada je sa Atetikom pravio čuda. Hej,čovek je ujedinio tri španska kluba. Malo li je ?
Mister.
I ono poslednje je 2010. Gledao sam i pratio kao navijač utakmice Srbije. Tada su mi kolege iz redakcije kupovale ulaznice za mečeve sa Francuskom i Rumunijom i tada sam poslednji put osetio na Marakani onaj dobro poznati huk kada igra reprezentacija.
Misterovo delo.
Nije imao sreće u Južnoj Africi, imao je igru, tim, elan samo nije imao sreću. Gani smo poklonili pobedu, Nemce srećno prošli a Australiju, umesto da demoliramo po igri…
Nepravda mu je učinjena posle, Po meni. Po drugima mozda i nije.
I još nešto nikada ne hvalim niti branim novine u kojima radim. Sada moram.Ako neko misli da Žurnal u današnjem broju namerno nije hteo da se bavi preranim odlaskom Mistera onda u najmanju ruku nije ili dobronameran ili normalan.
Zaboravlja se da vesti posle 16 časova ne ulaze u štampane medije, da drugo i treće izdanje ne postoji. Zato bi svi oni koji su napali novine morali makar da se izvine.
A Žurnal o misteru misli isto kao i mnogi drugi.I to će se videti koliko u sredu.
Mister, trenerčina, znalac, klasa – velikan -Antara.
Hvala mu za one divne trenutke posebno pred Južnu Afriku kada je prelepo bilo gurati se na zapadu Marakane.
Slava mu
Toliko

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.