Sve vesti

SEMINAR ZA MLADE NOVINARE

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) i Unija sportskih novinara Evrope (UEPS) zajednički u Turskoj organizuju Seminar za mlade novinare i fotoreportere kao rezultat dogovora postignutog prošle godine u Beču. Seminar će se održati od 1. do 6. maja u Ankari, tokom kvalifikacionog turnira odbojkašica za Olimpijske igre. Predavači će biti Lev Rosošik iz Rusije, potpredsednik UEPS i Predrag Milinković, novinar RTS-a, član Izvršnog komiteta UEPS i potpredsednik Udruženja sportskih novinara Srbije.

Na seminaru će učestvovati 6 mladih novinara i fotoreportera iz Evrope, starosti od 18 do 30 godina, koji žele da im odbojka bude glavni sport koji će pratiti u karijeri.

Smeštaj za učesnike seminara biće obezbeđen u hotelu „Volejbol“, koji je smešten u kompleksu u kome se nalazi dvorana „Baškent“. Organizator će snositi troškove smeštaja i puta za učesnike seminara koji nisu iz Turske.

Prijave koje uključuju biografiju, kopiju pasoša i pres kartice nacionalnog udruženja treba poslati najkasnije do petka, 13. aprila 2012. godine na mejl adrese: press@cev.lu i info@uepsmedia.eu

CEV i UEPS će u utorak, 17. aprila objaviti imena kandidata koji će učestvovati na seminaru u Anakari. Pozivamo zainteresovane kolege iz Srbije da se jave na konkurs, koji je objavljen i na zvaničnim sajtovima Evropske odbojkaške konfederacije (www.cev.lu) i Unije sportskih novinara Evrope (www.uepsmedia.eu).