Aktivnosti Sve vesti

Kolege iz regiona u Nišu

nis-3

Predstavnici pet Udruženja sportskih novinara iz regiona, članova Asocijacije sportskih novinara jugo-istočne Evrope (SEESJA) održali su 15. oktobra sastanak u Nišu na inicijativu Mihaila Deleva (Bugarska), Veselina Drljevića (Crna Gora) i Boška Trpeskog (Makedonija). Tehnički organizator sastanka bilo je Udruženje sportskih novinara Srbije.

Povod sastanka bila je analiza Izbornog Kongresa SEESJA u Hrvatskoj, koji je održan u Kukljici od 30. septembra do 4. oktobra 2016. godine. Delegati su izneli stavove i zamerke povodom izbornog procesa i nekih događaja vezanih za organizaciju fudbalskog turnira. Predsednik Nikola Lipovac biće obavešten o svim zaključcima.

Učesnici sastanka u Nišu složili su se da niko ne želi da napusti SEESJA, da se problemi moraju rešavati dogovorom i da je neophodan pošten tretman svih članova.

U Srbiji su bili prisutni predstavnici Udruženja sportskih novinara Bugarske (Mihail Delev), Crne Gore (Veselin Drljević, Todor Brajković, Igor Ćulafić), Bosne i Hercegovine (Emir Delić, Sinan Sinanović), Makedonije (Boško Trpeski) i Srbije (Predrag Milinković, Slobodan Igrutinović, Dušan Jocić).

Domaćin gostima iz regiona bio je novinar „Niških novosti“ Dušan Jocić, član IO Udruženja sportskih novinara Srbije i Izvršnog odbora Asocijacije sportskih novinara jugo-istočne Evrope.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.