Sportske vesti Sve vesti

Boričić podržao Grbića u trci za predsednika OSS

boricic-grbici

Prvi čovek Evropske odbojkaške federacije, Aleksandar Boričić, podržao je danas Vladimira Grbića u trci za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije i poručio da bi zbog kontinuiteta rada u Savezu bio pravi izbor za novog predsednika.

Moram da istaknem da u ovom trenutku Vladimir Grbić ima moju punu podršku zbog toga što je osam godina proveo na mestu potpredsednika i upoznao kako uspešan Savez funkcioniše. Dao je veliki doprinos u osvajanju velikih trofeja, a posebno u osvajanju prve evropske medalje u odbojci na pesku – naveo je Boričić u saopštenju.

On je dodao da Grbićeva velika prednost to što ima iskustvo i osmogodišnji rad u Savezu kao prvi potpredsednik.

Nadam se da će sa svojim saradnicima, ukoliko bude izabran, još više unaprediti rad Odbojkaškog saveza i omogućiti bolje uslove svim igračima i igračicama – zaključio je Boričić.

On je dodao da i drugi kandidat, Zoran Gajić, kao i Grbić, zaslužuje poštovanje i ugled za doprinos koji je dao za razvoj organizacije i postizanje sjajnih rezultata.

Izborna Skupština OŠ održaće se u nedelju 27. novembra tačno u podne u beogradskom hotelu „M“. Regionalni odbojkaški savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OŠ najkasnije do 23. novembra u ponoć.

(Foto: Arhiva Večernjih novosti)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.