Sportske vesti Sve vesti

U Kraljevu revija nekadašnjih i budućih asova

U Kraljevu je u organizaciji Stonoteniskog kluba SpinArt održana prava fešta sporta za zelenim stolom. Na ovom dvodnevnom takmičenju „Kraljevo open“ nadmetalo se u nekoliko kategorija.

Prvog dana održano je bodovno takmičenje za igrače mladjih kategorija. Na parketu nove hale sportova na desnoj obali Ibra pojavilo se pedesetrak talentovanih devojčica i dečaka iz desetak klubova Srbije. Igrom su oduševili gledaoce ljubitelje ovog sporta i tako najavili da za stoni tenis „nema zime“.

– Našem klubu pripala je velika čast što nam je od strane ST saveza Srbije poverena oranizacija ove, slobodno se može reći, stonoteniske fešte. Treba istaći da nam je u ograbizaciji pomogla u Skupština grada Kraljeva a veliku zahvalnost dugujemo klubovima iz Srbije koji su nam omogućili deo opreme koja prati takmičenje – rekao je Marko Matović alfa i mega kluba Spin Art iz Kraljeva.

Takmičenje je otvorio Miloš Simović pomoćnik gradonačelnika Kraljeva za sport i omladinu. Najboljima u sve četiri  kategorije uručeni su pehari i diplome.

Sutradan za zelenim stolovima bili su veterani i rekreativci koji bili rasporedjeni u šest starosnih kategorija. Oni su igrom podsetili na dane kada su žarili i palili u stonoteniskim ligama širom Srbije i Regiona. Najuspešnijim igračima takodje su dodeljeni pehari koji će ih svakako podsećati na ovaj turnir i lepo druženje kod svojih prijatelja u gradu na Ibru.

Na kraju uz bezbroj čestitki pobednicima, organizatorima uz obećanje da će se ovakvi susreti i dalje održavati u gradovima širom Srbije.

Stole Petković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.