Sportske vesti

Specijalna priznanja Gajiću i Saviću

Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije i Dejan Savić, proslavljenji vaterpolista i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, dobitinici su “Specijalnih priznanja” Sportskog saveza Srbije za 2017.  Ova vredna nagrada dodeljuje se za izuzetan doprinos i prosperitet srpskog sporta u Srbiji i svetu.

Aleksandar Šoštar, predsednik SSS, i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, uručili su priznanja Zoranu Gajiću i majci Dejana Savića – Veri Savić, s obzirom da je zbog obaveza trofejni vaterpolo stručnjak bio odsutan. Svečana sednica Skupštine Sportskog saveza Srbije je održana u Domu Narodne Skupštine u Beogradu.

“Specijalno priznanje” Sportskog saveza Srbije je nagrada ustanovljena 2011. godine zaslužnim sportskim radnicima, sportistima, ljudima koji su dali značajan doprinos rezultatima sportista Srbije.

Dosadašnji laureati su Ivica Dačić i Novak Đoković (2011), Borislav Stanković i Jasna Šekarić (2012), Dušan Ivković i Bora Milutinović (2013), Ranko Žeravica i Aleksandar Boričić (2014), Dragan Kićanović i Nenad Lalović (2015) i Svetlana Kitić i Željko Obradović (2016).

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.