Sportske vesti Sve vesti

Savić sa mlađim snagama protiv Slovačke

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je danas igrače za meč trećeg kola Svetske lige, u kojem se Srbija u utorak sastaje sa Slovačkom u gostima. Selektor olimpijskih šampiona pozvao je mlađe igrače, a tu su i tri debitanta: Filip Radojević, Đorđe Lazić i Marko Janković. pozvao je za meč protiv Slovačke u Svetskoj ligi trojicu debitanata – Filipa Radojevića, Đorđa Lazića i Marka Jankovića.

Protiv Slovaka će igrati: Dimitrije Rističević i Lazar Dobožanov (golmani), Filip Radojević, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Marko Janković, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović i Gavril Subotić.

Nismo hteli da povedemo Savu Ranđelovića pošto nije rešio probleme sa uvetom koji datira još od susreta sa Nemcima koji je odigran pre mesec dana. Igramo formalno sa dvojicom bekova Jakšićem I Drašovićem i naći ćemo još jedno rešenje. U timu su i trojica debitanata Radojević, Lazić i Janković, Imaju prostor za napredak i ovo je prilika da ih vidimo – kaže selektor Dejan Savić, a prenosi zvanični sajt VSS.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.