Sportske vesti Sve vesti

Savić sa mladim snagama u Rumuniji

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je spisak igrača za utakmicu sa Rumunijom, u četvrtom kolu Svetske lige. Savić je za susret, koji je na programu 14. februara, podmladio ekipu, a za seniorski tim debitovaće vaterpolista Partizana, Nikola Lukić.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Lazar Dobožanov, Nemanja Ubović, Nebojša Toholj, Viktor Rašović, Filip Radojević, Nikola Lukić, Gavril Subotić, Miloš Ćuk, Ognjen Stojanović, Sava Randjelović, Nikola Jakšić i Radomir Drašović.

Reprezentacija malo podmladjena, ali želimo da proširimo konkurenciju za nacionalni tim. Ovaj spisak prvi put dajemo ovako rano tako da su moguće neke promene, ali za sada je ovako. Ovo je još jedna utakmica u nizu na kojoj proveravamo igrače i tako ćemo nastaviti u narednom periodu – kazao je Savić i dodao da će se ekipa okupiti dva dana ranije.

Oklupićemo se 12. februara uveče, mada će članovi stranih klubova doći direktno u Bukurešt. Ove godine najvažnija stanica je Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Pratimo šta se dogadja u drugim timovima, biće novih igrača u sastavima – rekao je selektor Srbije.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.