Sportske vesti Sve vesti

Oproštaj Gocića i Nikića pred punim tribinama

Milorad Krivokapić i Dejan Savić

Milorad Krivokapić i Dejan Savić

U beogradskom hotelu „M“ danas je održana konferencija za medije povodom manifestacije „Dani šampiona“. U petak se na bazenu SRC „Tašmajdan“ igra utakmica između vaterpolo reprezentacije Srbije i Tima sveta, a na konferenciji je saopšteno da je ostalo još svega 100 ulaznica za taj meč, te je sigurno da će tribine biti ispunjene.

Od reprezentacije će se u petak zvanično oprostiti Živko Gocić i Slobodan Nikić, koju su sa nacionalnim timom osvojili zajedno više od 50 medalja.

Momci su takav oproštaj jer su to pre svega česititi ljudi a zatim i veliki igrači. Njihove medalje sve govore, Slobodan Nikić je najtrofejniji igrač Srbije i svetskog vaterpola – rekao je predsednik Vaterpolo saveza Milorad Krivokapić, koji je želeo da istakne i humanitarnu akciju:

Znate svi da besplatnih ulaznica nema i da kompletan prihod ide u korist obolelog Andreje Petrovića. To nije prvi put da je humana strana sastavni deo naših aktivnosti. Bilo je tako i na „mts Turneja šampiona“ kada je prihod sa mečeva u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Beogradu išao u korist Narodnih kuhinja, bilo je tako i na turniru u Boru kada smo prihod usmerili ka bolnici u Tiršovoj u Beogradu, zatim bolnicama u Boru i Majdanpeku.

U četvrtak će biti održan, sada već tradicionalni godišnji koktel u Hotelu M.

Ponosni smo zbog svega što se događalo. Prvi put organizujemo utakmicu protiv Tima sveta i ne treba zaboraviti da će nam među gostima biti igrači iz inostranstva koji dan kasnije imaju svoje Badnje veče. I to nešto govori.

(Foto: David Damnjanović)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.