Saopštenja Sve vesti

Odgovor SBB-a povodom emitovanja SOS kanala

Poštovani gospodine Milinkoviću,

Povodom Vašeg pitanja, a radi istinitog informisanja vaših čitalaca, naših korisnika i, naravno, poštovalaca sporta, želimo sa Vama da podelimo važne činjenice u vezi sa emitovanjem SOS kanala.

Koristimo priliku da naglasimo da veoma cenimo doprinos SOS kanala nacionalnom sportu i sportskoj kulturi u našoj zemlji.

SOS kanal nije ugašen, naprotiv i dalje će se nalaziti u našoj mreži. SOS kanal je deo osnovnog paketa digitalne ponude, koju ima više od 65% naših korisnika. Podsećamo, svi koji nemaju digitalnu televiziju imaju mogućnost da se besplatno digitalizuju i gledaju i do 100 kanala više.

Pored toga, SOS kanal je dostupan i preko naših D3GO i D3i servisa – što SOS čini dostupnijim još većem broju korisnika, koji naše kanale gledaju preko interneta ili svojih mobilnih uređaja.

Kompanija SBB posvećena je razvoju digitalnih servisa i poziciju na kojoj se nalazio SOS kanal u osnovnoj ponudi iskoristićemo za njihovo dalje unapređenje, što će našim sadašnjim i budućim korisnicima omogućiti još bolje korisničko iskustvo.

SOS kanalu želimo da nastavi da bude promoter domaćeg i amaterskog sporta, u čemu ima našu podršku.

S poštovanjem,

SBB