Saopštenja Sve vesti

Obeležen 22. rođendan SOS kanala

Novi logo SOS kanala

Novi logo SOS kanala

U ponedeljak, 22. maja, SOS kanal obeležio je 22. rođendan, promovisao novi logo i novi vizuelni izgled, ali i poslao poruku sportskoj javnosti kakva je budućnost jedine sportske televizije koja dve decenije promoviše samo domaći sport.

Ovo nije vreme slavlja. Kakva će biti naša dalja sudbina odlučuje država koja se sve ove godine prema nama ponašala maćehinski, a jedino što smo od nje tražili bilo je da nam omogući, da imamo iste uslove kao naši konkurenti, što do sada nije bio slučaj – izjavio je Dragiša Kovačević, vlasnik SOS kanala, koji ima ozbiljne probleme u poslovanju upravo zbog nelojalne konkurencije.

Ako država bude dozvoljavala da TV kanali, koji promovišu samo strani sport, a ne objavljuju čak ni rezultate domaćih timova i reprezentacija i dalje budu van zakona kao do sada, to znači da nam vlast šalje jasnu poruku da Srbiji Sos kanal nije više potreban – dodao je Kovačević, koji godinama ukazuje na nezakonito poslovanje nekih prekograničnih kanala, ali ipak nastavlja u optimističkom tonu.

A dok budemo trajali borićemo se da najmladje vratimo na igrališta i u sale, jer podatak da 94% dece ima neki deformitet na telu i da je više od polovine stanovništva gojazno, na to nas obavezuje.

Udruženje sportskih novinara Srbije čestita kolegama sa SOS kanala 22. rođendan i apeluje na državne organe da spreče nelojalnu konkurenciju i spasu SOS kanal od gašenja, jer ova televizija ima značajan udeo na medijskoj sceni Srbije i veoma važnu ulogu u razvoju srpskog sporta.

Oznake

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.