Sve vesti

NOVINARSKA OLIMPIJADA U GRČKOJ

Udruženje sportskih novinara Srbije želi da obnovi „Novinarsku olimpijadu“, koja će se održati u grčkom turističkom mestu Nea Fokea na Halkidikiju od 23. avgusta do 2. septembra 2011.

Verujemo da niste zaboravili da se družite, zabavljate, rekreirate i takmičite iako nas svakodnevna presija sve više odvaja od onoga što treba da bude pravo životno zadovoljstvo i istinsko opuštanje. Ako ste još uvek pobornik one lepše strane naše profesije, ako želite da pobegnete od svakodnevnog stresa, ako sa svojim kolegama volite da se družite izvan posla, razgovarate o nečemu što nije posao, onda nam se pridružite u pokušaju da obnovimo “Novinarsku olimpijadu”, tradicionalan vid druženja i sportskog nadmetanja svih novinara sa teritorije Srbije.

Ove godine želimo da spojimo lepo i korisno pa će se “Novinarska olimpijada “ organizovati kao mini letovanje uz sportska takmičenja u malom fudbalu, košarci, odbojci na pesku, tenisu, stonom tenisu, šahu, pikadu i svim drugim sportovima za koje se prijavi najmanje tri takmičara. Sve će se dešavati u grčkom odmaralištu Nea Fokea na Halkidikiju u periodu od 23. avgusta do 2. septembra 2011. godine.

Jedini uslov za učešće je posedovanje legitimacije bilo kog novinarskog udruženja (USNS, UNS, NUNS, DNV, NDNV, IFJ, AIPS).

Cena aranžmana je 275 eura u 8 mesečnih rata i obuhvata:
– prevoz autousom turističke klase (full oprema, klima, TV,video)
– sedmodnevni smeštaj u Hotelu “Aleksandros” na bazi polupansiona
– organizacija sportskih takmičenja u sportskom kampu “Skouras” koji se nalazi na 1,2 km od hotela uz obezbeđen prevoz
– putno osiguranje
– dodelu medalja i pehara pobednicima

Ista cena je i za eksterne goste (članove porodica itd.), ali i oni mogu učestvovati u takmičenjima uz posebnu saglasnost Organizacionog odbora.

Za sve informacija javite se Udruženju sportskih novinara Srbije, Resavska 28, sekretaru Bobanu Igrutinovića na telefon: 011-33-46-109, fax: 33-41-815 ili e-mail: usns@uns.org.rs. Prijave se primaju do 31.03.2011. godine.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.