Sportske vesti Sve vesti

Miloš Raović ispunio normu za Evropsko prvenstvo u Beogradu

Miloš Raović

Miloš Raović

Srpski atletičar, Miloš Raović, ostvario je normu za Evropsko prvenstvo, koje se u martu održava u Beogradu. On je na prvom takmičenju u sezoni, na Mitingu u Beču, uspeo da ostvari normu od 400m i trku istrči za 47.32 sekundi, a kvalifikaciona norma u ovoj disciplini je 47.35 sekundi.

On je deseti član Srbije na šampionatu Evrope, a pored njega, tu su i: Ivana Španović, Asmir Kolašinac, Mihail Dudaš, Milan Ristić, Lazar Anić, Strahinja Jovančević, Amela Terzić, Tamara Salaški i Biljana Cvijanović.

Prvi deo priprema za zimski deo sezone obavili smo u Južnoj Africi. Međutim, većinu vremena smo bili u Atletskoj dvorani na Banjici, gde smo imali idealne uslove za trening. Iskreno nisam očekivao lični rekord odmah prvu trku ali super je sve ispalo. Prethodne dve godine imao sam problema sa povredama, i sada sam mnogo srećan što je to iza mene. Imam još dovoljno vremena da se maksimalno pripremim za EP koje nas očekuje u martu u Kombank areni i nadam se da ću uspeti u najboljem svetlu da predstavim Srbiju – rekao je Raović za sajt ASS.

(Foto: ASS)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.