Saopštenja Sve vesti

Ivan Radulović – igrač i selektor

Komentator Arene sport Ivan Radulović selektirao je reprezentaciju sportskih novinara Srbije koja će učestvovati na fudbalskom turniru tokom Kongresa Asocijacije sportskih novinara jugoistočne Evrope u Staroj Pazovi. Od 10. do 13. oktobra devet ekipa iz regiona boriće za trofeje i prestiž u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije.

Turnir će svečano otvoriti ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u sredu 11. oktobra u 11 sati.

Ivan Radulović je nekoliko puta bio član ekipe koja je najveći uspeh postigla u Sarajevu 2013. kada je osvojila prvo mesto na turniru. Pre dve godine u Banskom selekcija sportskih novinara Srbije zauzela je drugo mesto. Prošle sezone u finalu u Hrvatskoj trijumfovala je ekipa Crne Gore.

Radulović se opredelio za sledeće igrače: Marko Radojković, Milovan Vukićević (Arena sport), Nenad Milovanović (Arena sport), Nenad Đurović (RTS), Bojan Pavlović (SOS kanal), Bojan Milinović (RTS), Nemanja Matić (RTS), Miloš Simanović (Tanjug) i Petar Milovanović (Srpski telegraf).

Na turniru će učestvovati selekcije sportskih novinara Bugarske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Turske, Moldavije i Srbije.

Organizator Kongresa i fudbalskog turnira je Udruženje sportskih novinara Srbije (USNS) uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.