Sportske vesti Sve vesti

Goran Ivančić odredio igrače za mečeve sa Francuskom

srbija-futsal

Selektor futsal reprezentacije Srbije, Goran Ivančić, odredio je spisak od 15 igrača za prijateljske mečeve sa selekcijom Francuske, koji će se igrati u Beogradu i Smederevu. Ivančić je posle dve provere sa Holandijom (2:2, 3:2), odlučio da za Francuze pozove najjači sastav, koji će predvoditi Mladen Kocić i Marko Perić.

Na spisku su: Nemanja Momčilović (Ekonomac, Kragujevac), Stefan Filipović (FON, Beograd), Dragan Tomić (Deus, Sremska Mitrovica), Jovan Lazarević (Euromotus, Beograd), Miloš Simić (Informatika, Rumunija), Andrija Stanković (FON, Beograd), Aleksandar Živanović (Deus, Sremska Mitrovica), Darko Ristić (Ekonomac, Kragujevac), Slobodan Rajčević (Informatika, Rumunija), Marko Perić (Kaos, Italija), Bojan Filipović (Smederevo), Stefan Rakić (Informatika, Rumunija), Mladen Kocić (Tjumen, Rusija), Vladimir Milosavac (Deus, Sremska Mitrovica) i Marko Ilić (Kalča Memoris, Niš).

Prva utakmica između futsalera Srbije i Francuske igra se 6. decembra u beogradskoj hali Šumice, dok je dan kasnije na programu duel u Smederevu.

(Foto: A. Dimitrijević)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.