Komentari Sve vesti

Dejan Stevović: Vratiće se peterci

Osme na svetu. Osme u Evropi. Prekobarske zemlje Argentina i Brazil su bile devete i desete a njih su ove moje kao plitak potak. Žao mi zbog peteraca sa Izraelom. Pobediti domaćina u meču za plasman je nešto više od same pobede.

Vetar u leđa za neke buduće akcije. Ali, nisu izdržale, sudije su malo serkale, očekivano i kod peteraca udarne igle Ana i hristina su se umorile i podbacile.

Nije loše biti osmi, lepše je biti sedmi. Realno nisu one još top klasa, ali mogu da idu napred. U inat onome koji mi se stalno javlja kada su dame u pitanju tvrdnjom da tu leba nema.

Kaže mi Dragana jutros da još tu računa na Trmčićevu, Ignjićevu, Pejičićevu, naravno moju drugaricu Diksi kojoj rame ispada kad ne treba… Plus neke starije i to je to.

Imale su one i u Volosu dobar rezultat pre nekoliko godina. Dosta njih će igrati iduće godine na EP za 2003.

Glavna priča su kvalifikacije sa Portugalijom za EP u Splitu. Seniorsko. Da vide grad pod Marjanom. Kako mi je baba Šoltanka, imam neke veze tamo pa mogu da im obećam lep provod u najboljem restoranu moje snaje Gordana Garbin Portofinu.

Ali bitan uslov je da prodju.

Dakle, dame radite i igrajte fine da se družimo u Portofinu.

Msm o vašem trošku, normalno.

Šalim se, naći ćemo neki popust.

Glavno da ste osetili kako treba ispuniti cilj. I biti svestan da se sve vraća. Tako će i ovi peterci jednom biti prošlost dok se budete radovali nekoj novoj važnoj pobedi.

Sport je to.

Toliko.

p.s. da nagradimo ova tri MVP Anu, Andreu i Hristinu, pojavom u ovom postu. Možda jednom bude imao veliku vrednost a ja se oparim.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.