Sportske vesti Sve vesti

Dejan Savić odredio spisak igrača za pripreme

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je dva spiska igrača za pripreme, koje će se održati 23. i 24. maja, odnosno od 5. do 9. juna.

Prvi spisak se odnosi na dvodnevne pripreme sa ekipom Pro Reka, koje će se održati u Beogradu sredinom sledeće nedelje, a drugi je početak priprema za dva velika takmičenja, koja očekuju reprezentaciju Srbije ovog leta, finalni turnir Svetske lige u Rusiji i Svetsko prvenstvo u Mađarskoj.

Na spisku za pripreme sa Pro Rekom su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dragoljub Rogač, Nemanja Vico, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Filip Radojević i Stefan Mitrović.

Od 5. do 9. juna treniraće: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Gojko Pjetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Dušan Vasić, Dušan Mandić , Nemanja Vico,  Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Nemanja Ubović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović i Duško Pijetlović.

Pro Reku vraćamo za rad u Đenovi tokom aprila. To je stari dogovor. Što se tiče junskog rada tu smo skoro svi. Još nije povredu zalečio Strahinja Rašović i čekamo da vidimo rezultat terapija. Posle toga nam dolaze Australiianci i ulazimo u pravi ritam . Prvo za Rusiju gde će treninzi biti u prvom planu, a zatim i za Svetsko u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mlađi igrači – kaže selektor Dejan Savić.

(Foto: Nebojsa Paraušić)

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.