Sve vesti

POPUST ZA ČLANOVE AIPS-A

Poznata avio komapnija „Korean er“ (Korean Air) već godinu dana nudi popust sportskim novinarima iz celog sveta koji poseduju članske karte Svetske asocijacije sportskih novinara (AIPS). Pripadnici „sedme sile“ mogli su da kupuju avio karte po nižim cenama za 30 odsto, a ova pogodnost biće im omogućena i u 2012. godini.  

 

Popust je važio za Svetsko prvenstvo u atletici (Daegu, Južna Koreja), Svetsko prvenstvo u plivanju i vaterpolu (Šangaj, Kina) i za Univerzijadu u Šenzenu (Kina).

U narednoj godini sportski novinari sa AIPS-ovim karticama moćiće da koriste ovu pogodnost ukoliko odluče da lete „Korean erom“ na Kongres AIPS-a u Austriju (Insbruk, 12-16. januar 2012), na atletsko Prvenstvo sveta u dvorani (Istanbul, 9-11. mart 2012) i na Olimpijske igre u London (27. jul-12. avgust 2012).

Popust od 30 odsto moguće je ostvariti ukoliko na prodajnim mestima „Korean era“ pokažete pasoš i važeću člansku kartu AIPS-a. Ugledna svetska avio kompanija ima sedište u Seulu, poseduje flotu od 140 modernih aviona, koji lete na 116 destinacija u 45 država.